14 Şubat 2010 Pazar

Manisaspor - Fenerbahçe 2-2 | Son Anda




Sarı lacivertlilerde Lugano, Deivid, Ali Bilgin ve Uğur Boral sakatlıkları, Güiza ise cezası nedeniyle forma giymedi. Ev sahibi ekipte ise Kalabane, Şener, Tufan ve Dixon oynamadı.

Bu kadar eksikliğe rağmen hızlı başladı Fenerbahçe. Sağlı sollu geldi golüde buldu. Ancak golden sonra vites düşürdüler ve Manisa ilk atağında golü buldu. 45. dk atılan golün moraliyle Manisa biraz daha dirençli çıktı. Kalecinin sakatlığından sonra tamamen kontraya döndüler. Isaac gibi bir kontra silahı sayesinde 2. golü buldular. 90+7 de gelen gol sonrası Fenerbahçe 1 puanı kurtardı.

Maçın 3 adamı

1- Isaac Promise: Attığı 2 golle Fenerbahçe'yi yıktı. Kontra atak oynayan ve hızlı forvetleri olan takımlara karşı sorun yaşayan Fenerbahçe'nin ağlarını 2 kere sarstı. Lille maçında olası bir Gervinho vahşetinin habercisiydi.

2- Cristian: Takımının en çok isabetli pas atan adamı olan Cristian hem baskısıyla rakibi bozdu, hem gol attı hemde paslarıyla takımını rahatlattı.

3- Mehmet Güven: Onu hayal kırıklığı olarak yazmak için o kadar çok hazırdım ki belkide takımını toparlayan performansı beklenmedik olduğu için onu buraya laik gördüm.

Hayal Kırıklığı:

Gökhan Gönül: Top kayıpları ile cinnet geçirtmiştir. Eski Gökhan değil. Bana kalırsa birkaç maç Bekir oynamalı. En azından toparlanıncaya kadar.

Tribün Sohbetleri:

"Ne olacak bu son dakika golleri, bu lig son dakika golleriyle gider mi"

Maçın Sloganı

Fener 1 puan aldı, Manisa 2 puan kaybetti

0 yorum: