27 Şubat 2010 Cumartesi

Ligimize Geri Döndük | GS - Atl & FB - Lille



Düşler sahnesi Avrupa Ligi 'düş' ünden uyandık ve anamızın ligine geri döndük. Taş yerinde ağırdır derler. Hem GS hem FB Avrupa için hafif taşlar. Bu elenme liderlik yarışına heyecan katacaktır. Eğer iki takımda devam etse süpriz şampiyon çıkma ihtimali artardı, eğer biri elense devam edenin şampiyonluk şansı azalacaktı. Şimdi elde avuçta 2 kulvar kaldı. Hatta G.Saray için tek kulvar kaldı.
İşte eşleşmelerin tarafımdan değerlendirilmesi

Galatasaray - Atl. Madrid 1-1 & 1-2

Sezona 2000 ruhu parolasıyla başladı Galatasaray. Ancak kim bilebilirdi ki bu kadar güzel bir kadronun sakatlıklarla bölüneceği. Sezonun en önemli maçında Gökhan Zan, Sabri, Baros, Kewell gibi sezonun başında banko oynayan oyuncuların olmayacağını. Hakem Rocchi maçı katletti ama Galatasaray'da haketmedi 2. yarı ki performansıyla.
Maçın en iyileri 4-3-3 ün ucundaki 3 lü idi. Ancak ortasahadaki Mehmet & Elano & Mustafa berbat olunca üstüne birde Uğur & Hakan Balta kısır gibi oynayınca çabaladığı ile kaldı ileri 3 lü.

Maçın En iyileri: 1-Arda 2- Keita 3-Caner

Hayal Kırıklığı: Rocchi ve 5 saz arkadaşı. 6'sına da 6 nokta körler vakfı yardım etsin

Günah Keçisi: Caner Erkin

Gerçek Suçlular: Mehmet & Mustafa & Hakan & Uğur

Eşleşlmenin Özeti: Pisi Pisine kaçtı !

Fenerbahçe - Lille 1-2 & 1-1

Lille takımı Manisaspor gibi bir takım izlenimi yarattı. Bekliyorlar Hazard birşey yapsın. Defans desen yok orta saha hiç yok. Hele bir kalecileri var canlı bomba. Fenerbahçe çok eksikti ama bu kadro ile bile yenebilirlerdi Lille takımını. Ama olmadı. Semih girdi ve Bursa senaryosu tekrarlandı. Alex belki kafasını kullanıp ayakla vursa karşı karşıya pozisyonda tur kaçınılmazdı. Semih'in her girişinde F.Bahçe'nin gol yemesi tesadüf mü irdelenmesi lazım. Bana göre taraftarın Güiza'ya tercih ettiği Semih, takımdaki 3 forvetin en kötüsü. Ve maçtan sonra klişe cümle: 'Yapma Volkan'
F.Bahçe, G.Saray'a nazaran Avrupa'yı daha az istiyordu. Başkan her fırsatta ben 3 sene şampiyonluk sözü verdim diyor, Avrupa'ya değinmiyordu.

Maçın En iyileri: 1-Emre 2- Deniz 3- Bekir

Hayal Kırıklığı: Gökhan Gönül

Günah Keçisi: Güiza

Gerçek Suçlular: Bilica

Eşleşlmenin Özeti: Daumcu sistemle buraya kadar

0 yorum: