7 Şubat 2010 Pazar

Ankaragücü - Bursaspor 0-0 | Kardeşçe Bitti


Her Bursa-A.Gücü maçından sonra içinde "kardeş" içeren başlıklardan sıkılmış olsamda vaziyet ortada. Ankaragücü-Bursa maçı başladığı gibi 0-0 sona erdi.
Hemen merak edilen hususlara geçelim. Ankaragücü tam kadroydu. Geremi, Sapara, Rothen, Vittek ve onlara nazaran daha eski Vassell forma giydi bu maçta. Yani Güçlenmiş Ankaragücü'ydü. Bursaspor'da ise Sercan yoktu. Turgay, Batalla, Volkan Şen demekki Sercan'ı arattı. Maçtan gol ve goller bekliyordum açıkçası. Fener maçında dökülen Bursa'danda bekliyordum A.Gücü'ndende bekliyordum ama olmadı. Kardeşler yenişemedi.
Aslında Bursa için güzel fırsattı. Kazansa hemen Galatasaray ve Fenerbahçe'nin ensesinde nefesini hisstirecekti. Ankara ise 20 puanla 16. Diyarbakır'dan sadece 1 puan ileride. Diyarbakır galibiyet alırsa Fenerbahçe karşısında Ankaragücü için sıkıntılı günler başlıyor. O kadar transfer düşerlerse skandal olur.
İlginç bir anektod: Ankaragücü üstüste resmi maçlarda 4. beraberliğini almış. O kadar flaş transferin üstüne kazanmaya başlamalılar artık. Belkide herşeyin transfer olmadığını anlamak, İlkem'lerin Emre'lerin de önemli olduğunu anlamak için önemli olmuştur.

Stat: Yenikent ASAŞ
Hakemler: Barış Şimşek, Mehmet Metin, Nihat Samuk
Ankaragücü: Serkan, Cihan, Rajnoch, Muhammet, Broggi, Hürriyet, Mehmet (Dk. 56 Adem), Geremi, Sapara (Dk. 46 Vassell), Rothen (Dk. 81 Kağan), Vittek
Bursaspor: Ivankov, Ali, İbrahim, Tuna, Yenal, Hüseyin, Volkan (Dk. 89 Veli), Erik (Dk. 73 Bekir Ozan), Ozan, Turgay (Dk. 84 Iglesias), Batalla
Sarı kartlar: Dk. 26 Muhammet, Dk. 59 Vittek, Dk. 66 Rajnoch, Dk. 74 Hürriyet, Dk. 75 Broggi (Ankaragücü), Dk. 45+1 Volkan (Bursaspor)

0 yorum: